Qeveria ndan 195 mijë euro për deponinë e Strugës

Propozim ligji për sigurimin material ndaj punëtorëve të falimentuar hyn në Kuvend. Qeveria në seancën e mbrëmshme e ka pranuar zgjidhjen ligjore me të cilën janë për përfshirë 3.000 të falimentuar. Për këtë masë janë siguruar mjete financiare me rebalancin e Buxhetit.
Për zgjidhjen e përkohshme të problemit me Deponinë e Strugës, Qeveria vendosi të ndajë 195.000 euro nga rezervat e Buxhetit. Mjetet do të ndahen për kompresimin dhe transportin e mbeturinave nga Deponia e Strugës në lokacion tjetër.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...