Qeveria shtyn për nesër diskutimin e hapjeve të kufijve

Qeveria gjatë mbledhjes së sotme solli vendim për lejimin e transportit publik të udhëtarëve në komunën e Tetovës me komunat e Pollogut, siç janë: Tearca, Bogovina, Zhelina, Vrapçishti, Gostivari, Jegunovca, Bërvenica, Mavrovë si dhe me qytetin e Shkupit.

Ndërsa për hapjen e kufijve dhe punën e lokaleve në hapësira të mbyllura do të diskutohet nesër (më 23.6.2020) në mbledhjen e rregullt të Qeverisë.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...