Qeveria solli vendim: Ndalohet grupimi i më shumë se 4 personave në ambiente të hapura

Në seancën e sotme të 18-të, Qeveria miratoi disa vendime dhe konkluzione në lidhje me masat për të parandaluar dhe mbrojtur nga përhapja e koronavirusit, përfshirë ndalimin e grupimit të më shumë se katër personave në ambient të hapur gjatë tërë ditës.

“Në seancën e sotme, Qeveria solli vendim për të ndaluar mbledhjen në grupe (grupim) të më shumë se katër personave në ambient të hapur, pra nëpër parqe, zona publike ose kudo në ambient të hapur dhe në vend të pas orës 21:00, ndalimi do të zgjasë gjatë tërë ditës, një javë e tërë dhe me përjashtime të përcaktuara saktësisht nga kjo ndalesë”, informojnë nga Qeveria.StrugaLajmStrugaLajm

Në seancë u konkludua se ish-zyrtarët e Armatës, mbi moshën 45 vjeç, duhet të përfshihen në mbështetjen e Ministrisë së Shëndetësisë në ruajtjen e rendit të institucioneve shëndetësore.
“U vendos që Ministria e Mbrojtjes, për nevojat e Ministrisë së Shëndetësisë në menaxhimin me pasojat nga sëmundja ngjitëse Kovid-19 për një periudhë të caktuar kohe do të heqë dorë nga një numër i caktuar të automjeteve sanitare”, kumtojnë nga Qeveria.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...