Radhë të panevojshme në shkollën e Strugës

Radhë të panevojshme dhe “lufte nervash” pothuajse çdo ditë u rezervohet prindërve në shkollën “Vëllezërit Milladinovci” prej kur ka filluar rinovimi i këtij institucini arsimor.Radhët zakonisht ndodhin kur bëhen ndërrimet .Nxënësit në shkollën “Vëllezërit Milladinovci” prej klasën e pestë mësimin e ndjekin online ndërsa ata të ciklit të ulët mësimin e ndjekin me prani fizike në tre turne në njërën pjesë të shkollës .Mbyllja dhe hapja pa kriter e derës kryesore shkakton radh dhe pritje panevojë për prinderit sidomos për ata te klasave të para.StrugaLajm
Loading…


loading…