Ramiz Merko, u uron struganëve 28 nëntorin

LETËR URIMI ME RASTIN E 28-NËNTORIT DITËS SË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË.
Të nderuar qytetar shqiptar të Komunës së Strugës, i dashur populli dhe kombi im kudo qofshi! Dëshiroj që përzemërsisht t’ju uroj 28 nëntorin ditën e Flamurit . Kaluan 105 vite që nga 28 nëntori i vitit 1912, kur plaku i mençur dhe babai i Shqipërisë moderne Ismail Qemali ngriti flamurin në Vlorë , e me këtë shpalli mëvetësinë e Shqipërisë. Amaneti që Ismail Qemali ka lënë nuk është asgjë më shumë se sa prosperiteti dhe përparimi i popullit dhe vendit tonë, ruajtja e vlerave kombëtare dhe integrimi i të gjithë shqiptarëve kudo që ata ndodhen, jetojnë dhe veprojnë. Urime edhe njëherë 105 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë. Qofshit gjithmon të gëzuar dhe të lumtur dhe festofshit për jetë këtë datë të shënuar. Zoti e bekoftë flamurin tonë kombëtar, zoti e bekoftë atdheun tonë, zoti i bekoftë shqiptarët ngado që ndodhen.
Ramiz Merko-kryetar i Strugës

StrugaLajm
Loading…


loading…