Ramiz Merko uron struganët për Bajramin e Madh

Të nderuar besimtarë myslimanë të Komunës së Strugës,
Më lejoni që në këto çaste hareje dhe gëzimi të festës se Fitër Bajramit, këtij momenti të gëzimit dhe të lehtësimit shpirtëror, t’ju përcjell mesazhet e mia më të sinqerta për shëndet, mbarësi dhe mirësi, për sukses në çdo segment të jetës. Me shpresën e madhe, që Zoti të na pranojë adhurimet, lutjet dhe sakrificën tonë gjatë muajit të Ramazanit.
Me këtë rast të gjithë besimtarëve muslimanë jua uroj këtë festë shpirtërore, duke u lutur që këto ditë Bajrami t’i kaloni në gjirin tuaj familjar në harmoni e lumturi. Për shumë vjet festën e Fitër Bajramit.

Me respekt dhe konsideratë
Kryetari i komunës së Strugës
Dr.Ramiz Merko.

Loading...
loading...Loading…


loading…