Ramiz Merko,takim me investitorin nga Kina

Investitori nga Kina z.Lin Jiang,sot u prit nga ministripër Investime të Huaja në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë Ramiz Merko dhe Arjeta Veliu nga njësia rajonale e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Strugë.Në këtë takim u bisedua lidhur me mundësinë për investime në fushën e bujqësisë, gjegjësisht kultivimin e hudhrës, ndërtimin e një objekti për përpunimin e hudhrës në territorin e Republikës së Maqedonisë. I gjithë prodhimi do jetë i destinuar për eksport. Ky investim do të mundësojë hapjen e vendeve të reja të punës si dhe rritjen e prodhimtarisë së hudhrës.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...