Ramiz Qira nga BL-Bixhovë :Reagim ndaj të pavertetave

Bashkësia lokale Bixhove:Reagim ndaj të pavertetave

Ne si bashkësi lokale reagojme ashpër ndaj deklaratave të paverteta të z.Edip Lloga I cili në takimin e mbajtur në Qendrën e Bashkësisë së Komunës së Strugës, ku mes tjerash :”Ai alarmoi problemin e hedhjes se mbeturinave te Zabeli i Begut gjatë gjithë kohës nga f.Bixhovë të cilët gjatë sezonit veror shkaktojnë zjarre.” Si dy lokalitete të vogla kemi një kafene të përbashkët ku ndajme të gjitha informatat dhe kalojme kohe bashke, por, cuditerisht për këtë asnjehere nuk kemi degjuar me pare.

Ne si bashkesi lokale e f.Bixhove ndjehemi të fyer nga deklarata qe personifikojne nje vendbanim te tere, për ato gjeste aq te ulta qe ju vet I keni shkaktuar. E dijme gjithe se kush e shkaterroi zabelin e Begut,e dijme te gjithe se edhe kush I hedh mbeturinat ne mal. Prandaj,presim nga kryetari I bashkesise lokale Navoselle,qe te kerkoje falje publike. Perkunder dezinformatave dhe fjaleve do ju kishim sugjeruar te ndiqni shembullin tone te punes, qe edhe vendabnimi juaj te marre pamjen qe meriton. Kemi detyruar te gjitha shtepite te pagojne per mbeturinat dhe me vetefinancim kemi rregulluar pastertine dhe qendren e fshatit. Prandaj merruni me pune dhe jo me dezinformata,nese shihni persona qe bejne shkelje ligjore,paraqitni ato ne organet kompetente. StrugaLajm

Me respekt bashkesia lokale Bixhove Kryetar:Ramiz Qira /Strugalajm

In : Aktuale

Loading...
loading...