Reagon Izmit Nura:Stop stop ju hiqat luajtet me te kaluaren tonë

Izmit Nura

Në këtë foto dikur regjimi komunist i Enver Hoxhës bënte propagandë me fëmijët e patriotëve kosovar si Jusuf Gërvalla. Sot kjo vajzë është Ministre e Jashtme, Donika Gërrvalla Schwarz. Por loja me fëmijë sot spo ndalet.
Edhe këtu tek ne shum karkaleca politik thirren në emër të familjeve patriotike apo fëmijëve të dëshmorëve.
Stop… stop… luajtet me të kaluarën ton dhe të familjarëve ton e na shkelni e keqpërdorni ju hiqat që ne tre luftërat tona skeni bër asgjë për kombin tonë…stop


Loading...
loading...