Reagon Komuna:Zjarri është i qëllimshëm te deponia për të shkaktuar kaos,policia të veprojë!

NJOFTIM
Informojmë qytetarët e Komunës së Strugës se autoritetet lokale, Njësia e Zjarrfikësve dhe kompania e kontraktuar për mirëmbajtjen e deponisë së qytetit, po bëjnë përpjekje maksimale për të neutralizuar dhe për të ndaluar problemin e djegjes se deponisë.
Nga vendi i ngjarjes, ditën e djeshme u konstatua se dy goma të vjetra të lyera me benzinë, janë hedhur qëllimshëm në deponinë e qytetit, për të shkaktuar kaos, zjarr të pakontrolluar dhe natyrisht të bëjnë të padurueshëm qëndrimin në Strugë në këto ditë festash, si pasojë e tymit të madh dhe erës së keqe që lëshon zjarri i vënë qëllimisht.
Për rastin në fjalë janë njoftuar organet e policisë dhe po merren masa për zbulimin e autorëve. Kjo nuk është hera e parë që persona të kësaj kategorie, shkaktojnë zjarre të tilla në deponinë e qytetit, por fatkeqësisht nga organet kompetente policore, deri sot askush nuk është marrë në përgjegjësi.
Kërkojmë mirëkuptim nga ana e banorëve përreth deponisë dhe ju sigurojmë se përpjekjet për të marrë situatën nën kontroll janë të mëdha dhe se shpresojmë që gjatë paradites së nesërme problemi do të menjanohet.

Komuna e StrugësStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...