Reagon Ziadin Sela :Kur ngrihen në këmbë strukturat kriminal-policore

Këto struktura kriminelo-policore të shtetit aspirant për në BE, nuk e kanē problem të bashkjetojnë me mafien urbane dhe lejojnë të mbijnë vend e pa vend objekte pa leje qoftë përpara ambasadave tê huaja e qoftë ne qendër të Shkupit, Tetovës apo Strugës. E ngrihet në këmbë e gjith po kjo strukturë kriminelo-policore, për të penguar projektin për #ujëtëpishëm për banorêt e Siniçanit në komunën e Bogovinës. Flliqsira bre..

MeSiniçanindheAlbanin

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...