Regjim i veçantë në Strugë dhe Ohër vjen në vizitë Presidenti i Shqipërisë

Në zonën e Ohrit dhe Strugës, nesër do të jetë në fuqi një regjim i veçantë i qarkullimit për shkak të vizitës së Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj.

Sektori i Punëve të Brendshme-Ohër, apelon deri te qytetarët që të respektojnë urdhrat e punonjësve të policisë në rrugë. StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...