Rexhep Dauti: Tejkalohet defekti në Spitalin e Strugës,operacionet nisën të kryhen

Ne Spitalin e Struges rifillon puna me kapacitet te plote ne Repartin e kirurgjise informohet Strugalajm.com. Drejtori i Spitalit te pergjithshem te Struges  Rexhep Dauti informon pacientet dhe qytetaret e Struges dhe rajonit me gjere se, ne saje te angazhimit  te vazhdueshem sot u be sanimi i defektit te stacioni i gazit, qe ndodhet prane sallave te operacionit.

Me tejkalimin e ketij defekti mundësohet   vazhdimi i punes me dinamiken dhe kapacitetin e meparshem. Me kete rast Dauti siguron pacientet per trajtim dhe sherbime shendetesore kualitative, ndersa personelit mjeksor i uron pune te mbare dhe suksese ne realizimin e operacioneve te planifikuara.(Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...