Rinia e Aleancës me reagim:Qent endacak një shqetësim për Strugën

REAGIM

Situata me qentë endacak gjithmonë e më tepër bëhet kërcënuese për sigurinë fizike të qytetarëve struganë, ndërsa pasiguria dhe ankthi vazhdon të jetë prezent nga ky fenomen sepse Komuna e Strugës nuk vazhdon të merr masa për eleminimin e këtij problemi.

Këtë e dëshmon edhe rasti i sotëm, ku nga portalet lokale me shqetësim u informuam që një vajzë 20 vjecare është sulmuar nga qentë endacak, të cilës i dëshirojmë rikuperim dhe shërim sa më të shpejtë.StrugaLajm

I bëjmë thirrje Komunës të merr masa sa më shpejtë, në mënyrë që të parandalohen sulme të këtilla në të ardhmen dhe qyteti të bëhet më i sigurtë.StrugaLajm

Rinia e Aleancës-Strugë

In : Aktuale

Loading...
loading...