Rinia e Aleancës në Strugë dhuroi plis dhe flamur për festën e 28 nëntorit

Meqenëse Komuna e Strugës harroi që sot është Dita e Flamurit dhe 111 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë, FRASH-Strugë mendoi që me PLIS dhe FLAMUR të festoi bashkë me qytetarët e saj!

Gëzuar 28 Nëntori! Lavdi dëshmorëve dhe gjithe atyre që sakrifikuan dhe kontribuan për çlirimin dhe pavarësinë e Shqipërisë! ❤️🖤🇦🇱

FRASH

In : Aktuale

Loading...
loading...