Rinia e Aleancës në Strugë me mesazh :Rinia do jetë promotor i ndryshimit në zgjedhjet e ardhshme

Sot kryesia e FRASH-Strugë zhvilloi një takim, ku i pranishëm ishte edhe Kryetari i Degës z.Imer Imeri – MELI . Në këtë takim u mirëpriten disa anëtar të rinjë, u diskutua rreth aktualitetit politik dhe poashtu struktura u koordinua për realizimin e veprimeve të ardhshme politike. Mesazhi i mbledhjes ishte i qartë që rinia do jetë promotori i lëvizjes për ndryshim në zgjedhjet e ardhshme.

Loading...
loading...Loading…


loading…