Rrahje e përgjakshme mes maqedonasve për një llogari fiskale në një restorant

Rrahje e përgjakshme mes maqedonasve ka ndodhur mbrëmë për një llogari fiskale në një restorant.

Sipas policisë, në një restorant që gjendet në vendin e quajtur “Peshna” në Makedonski Brod, fillimisht ka pasur një zënkë verbale rreth llogarisë fiskale midis personave J.I.(25) dhe P.N.(23) nga njëra anë dhe personelit të restorantit D.J., I.D., D.N. dhe T.N. nga ana tjetër ku ka ardhur deri te rrahja, transmeton Almakos.

Po punohet për zbardhjen e rastit.StrugaLajm
Loading…


loading…