Rrihet mjeku i urgjencës në spitalin e Gostivarit

40-vjeçari V.N nga Gostivari, punonjës (mjek) në dhomën e emergjencës të spitalit në Gostivar, mbrëmë njoftoi se rreth orës 23 e 45 minuta në dhomën pritëse ka hyrë një person i panjohur dhe fizikisht ka sulmuar atë, në mënyrë të përsëritur duke e goditur atë me grushte në kokë dhe në trup, i ka shkaktuar gërvishtjet në duart e tij, njofton SPB-Tetovë.

 Disa punonjës të tjerë arritën të shkëpusin nga duart e sulmuesit ndërsa sulmuesi është larguar menjëherë.

Policia është duke punuar për identifikimin dhe gjetjen e tij, i cili do të përballet me dorëzimin e duhur.StrugaLajm
Loading…


loading…