Rrufeja ia dëmton veturën e lajmëron policinë

Dje në ora 21 e 30 minuta, në Njësinë policore të Jegunovcës, personi Sh.I. (70) nga fshati Kopanicë, me punë të përkohëshme në Republikën e Gjermanisë, dhe i njëjt ka denoncuar se të njëjtën ditë, diku rrethë orës 20.00, nga rrufeja është dëmtuar pjesa e përparme e veturës, gjegjësishtë ka marur flakë vetura e tij BMW 730 me targa të Gjermanisë.

Hetimet në vendin e ngjarjes i ka kryer ekipi i Sektorit për punë të brendëshme Tetovë.StrugaLajm
Loading…


loading…