Sela akuzon qytetarët për keqpërdorimin e ujit. Ja përgjigja L.Elmazi!(Video)

Sela akuzon qytetarët për keqpërdorimin e ujit. Ja përgjigja L.Elmazi!

Në debatin e organizuar nga Jeta Xharra për problemin e ujit në Strugë, Ziadin Sela akuzon qytetarët për keqpërdorimin e ujit dhe mungesë të financave, gjë të cilën e përdorë sa herë që dështon në institucione, por një gjë të tillë e kundërshtoj kandidati i Lëvizjes Besa, Lavdrim Elmazi, I cili shtoj se “problemi nuk është te qytetarët por te keq menaxhimi i ndërmarrje Proaqua, kjo ndërmarrje kërkon menaxhim të mirë dhe që din poashtu të thith investime”, më tej Lavdrim Elmazi vazhdon duke ja cekur Ziadin Selës se si ndërmarrja Proaqua merr ujin nga një burim pa pagesë nga f.Shum, burim i pastër natyror, e shesin ujin e këtij burimi për të bërë para dhe në fund sërish iu mungojnë paratë. Pra, siç thotë Lavdrim Elmazi vetëm këto mund ta bëjnë një gjë të tillë, të marrësh diçka falas për të bërë para dhe në fund ankohen se skanë para.
Ndiqeni videon për më tepër.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...