Sela i mbetet besnik jetës akademike dhe shoqërisë civile

Faleminderim per Keshillin Vendor te BDI-se ne fshatin tim Livadhi per propozimin e emrit tim per kandidat per Kryetar Komune te Struges. Angazhimi dhe kontributi im eshte ne jeten akademike dhe shoqerine civile. Une nuk jam ende pjese e strukturave lokale dhe qendrore te Bashkimit Demokratik per Integrim. Shpresoj qe ne te ardhmen ndoshta do te angazhohem ne menyre aktive ne politik por aktualisht i mbetem ende besnik punes sime akademike dhe aktivitetit tim ne shoqerine civile.

Ylber Sela

Vjene, 06.04.2017StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...