Selami tregon afatin e aplikimit për sigurime të ekonomive bujqēsore

Agjencia për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural i njofton të gjitha ekonomitë bujqësore që nga sot deri më 31.08.2020, mund të paraqiten kërkesa për ndihmë në premi të sigurimeve.

Kërkesat paraqiten në Njësitë Rajonale të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...