Sërish tërmet në Ohër, ja sa shkallë ishte

Qendrat Sizmologjike ka regjistruar një tërmet në territorin e Ohrit me maknitugë prej 3,2 balle sipas shklallës së Rihterit.
Epiqendra ishte në Ohër në latgësi prej 6 km nha Koseli dhe është regjistruar në ora 00 e 09 minuta.
Dridhje të tjera në këto 24 orë nuk janë regjistruar.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...