SHÇSH:Edhe nga Struga përkrahje për marshin thirrje të së drejtës

“Te nderuar vellezer dhe motra.
Te gjithe edin se cfare tronditje ishte rasti dhe fati qe ua caktuan vellezerve tone.
Burgimi dhe denimi i tyre ishte shume joreal dhe i padrejt. Andaj ne te gjithe si shqiptar duhet te ngrem zerin sa me pare, per kete ceshtje do te tubohemi te Dielen ( 05 Nentor 2017 ) tek Sheshi Skenderbe ne Shkup ( ne ora 12:50) per te filluar marshin ( protesten ) per thirrje te se drejtes !

Te gjithe te interesuarit qe kan deshire te jene pjese i ketij zeri, i presim perzemersisht !

Cdo i interesuar le te kontaktoj nr: 070-783-563

Gjithashtu do te kete organizim nga Struga per perkrahje …StrugaLajm

Per cdo informacion kontaktoni numrin e lartepermendur”informojnë nga Shoqata Për Cështje Shqiptare.

In : Aktuale

Loading...
loading...