Shekerinska: Ky është Omeri, oficeri shqiptar që shpëtoi shumë të lënduar në Llaskarcë (FOTO)

Rreshteri i ri Omer Emini, adjutant i komandantit të Njësiti për operacione speciale, në ditën e tragjedisë së autobusit afër fshatit Llaskarcë, ditën e tragjedisë me vetëiniciativë është nisur në vendin e ngjarjes për të ndihmuar.

StrugaLajmStrugaLajm

Për këtë vullnet të treguar, ai ka marrë lëvdatë publike nga ministrja maqedonase e mbrojtjes, Radmilla Shekerinska.StrugaLajm

“Oficeri i ri Omer Emini, adjutant i komandantit të Njësiti për operacione speciale, në ditën e tragjedisë së autobusit afër fshatit Llaskarcë, ditën e tragjedisë me vetëiniciativë është nisur në vendin e ngjarjes për të ndihmuar dhe në mënyrë aktive ka marrë pjesë në nxjerrjen e viktimave dhe të lënduarëve në aksident.

E uroj për guximin dhe sakrificën”, ka shkrur Shekerinska në facebook, duke publikuar edhe fotografinë e Omerit.
/tetova1-lajmpress/

In : Aktuale

Loading...
loading...