Sherr grash në Ohër,policia jep detajet

Më datë 14.03.2022 rreth orës 09:30 para një objekti afarist në bulevardin “Zeleznicka” në Ohër është prishur rendi dhe qetësia publike, me ç’rast EV (34) ka sulmuar fizikisht IN (31), të dy nga Ohër. Pas dokumentimit të plotë të ngjarjes do të dorëzohet raport përkatës, njofton zëdhënësi i SPB-së Ohër Stefan Dimoski.StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...