Sherr në një fshat të Strugës policia merr masa

Më 17.08.2022, rreth orës 14.00, në fshatin Radozhdë të Strugës është bërë prishja e rendit dhe qetësisë publike me sulm fizik nga S.D. (60) nga Struga ndaj I.P. (33) nga fshati Radozhdë në të cilën ka marë pjesë edhe R.P nga i njëjti fshat. Pas dokumentimit të plotë të rastit do të ngrihet padi e duhur.

SPB Ohër,Zëdhënëse Merlina Islami

Loading...
loading...

Loading…


loading…