Sherr në Ohër,policia jep detajet

Me datë 30.01.2023 në ora 03:40 në rrugën “Abbas Emin” në Ohër, punonjësit e policisë nga SPB- Ohër kanë hequr lirinë N.K.(30) nga Ohri për shkak se ka cenuar rendin publik duke bërtitur dhe kërcënuar N.K.(20), S.J.(23). dhe D.J.(54), të gjithë nga Ohri. Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të bëhet kallëzim përkatës, njofton zëdhënësi i SPB-së Ohër Stefan Dimoski.

StrugaLajm
Loading…


loading…