Sherr në Strugë policia merr masa

Me datë 12.03.2023 në orën 04.20 në rrugën ” Korpusi 15” është bërë prishja e rendit dhe qetësisë publike me sulm fizik nga D.U dhe K.M ndaj A. Sh (43) të gjithë nga Struga. Ndaj sulmuesve do të ngrihet padi e duhur.

SPB Ohër, Zëdhënëse Merlina IslamiStrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...