Sherr në Strugë,policia jep detajet

Me datë 31.01.2023 në ora 23:45 në një ndërtesë në rrugën “Risto Krle” në Strugë, është bërë prishja e rendit dhe qetësisë publike nga një përleshje fizike mes një 59 vjeçari dhe 36 vjeçari , të dy nga Struga. Ndaj tyre do të ngrihet padi e duhur. SPB Ohër, Zëdhënëse Merlina Islami

StrugaLajm
Loading…


loading…