Sheshi Adem Jashari , pa Adem Jasharin !

Sot në ora 19.00 Bashkia e Prishtinës ka një ceremoni për rregullimin e sheshit ADEM JASHARI por Adem Jashari shtatorja e tij ende mungon.

Fajtoret !? Janë të gjitha forcat politike në vend pa përjashtim të gjithë si në nivel lokal ashtu dhe në atë qëndror dhe këtu pardon nuk ka !

Ka munguar dhe po mungon vullneti për respektim të vlerave e pa Ademat pa Adem Jasharin dhe UÇK -në liria nuk do vinte kurrë e ju asnjë në kolltuke nuk do ishit kjo është e qartë .

Vendoseni Komandantin mitik ADEM JASHARI në vendin e tij se turpi nuk hahet me bukë po bëhen 20 vite nga përfundimi i luftës sonë çlirimtare kundër okupatorit barbar serb .
Ushtria Çlirimtare e Kosoves dhe Adem Jashari kanë ndryshuar historinë tonë andaj ju takon lavdia e përjetshme atyre deshmoreve .
Nuk ka arsyetime më ka vdekur bashkim-vëllazerimi i imponuar !StrugaLajm

Erald Selca
Loading…


loading…