SHI në Ladorisht ndihmon 40 familje për festën e Kurban Bajramit

Shoqata Islame Ladorisht” në bashkepunim me “Bashkesia Shqiptaro-Islame Shvarcenbah Zvicer” ndihmoji rreth 40 familje nevojtare në Struge dhe rrethin ne prage te festes se Kurban Bajramit. “Allahu i shperblefte te gjithe donatoret inshaAllah”thuhet në njoftimin e Shoqatës Islame të Ladorishtit.

In : Aktuale

Loading...
loading...