Shiten vetura 1.000 euro, televizorë 50 euro, ja ku mund t’i gjeni!

Drejtoria e të Ardhurave Publike në Maqedoni ka caktuar ankand publik më 12 prill ku do të shiten gjësende të konfiskuara nga persona fizikë dhe juridikë që nuk kanë shlyer obligimet e tyre ndaj shtetit, shkruan Gazeta Lajm. Në këtë ankand ofrohen televizorë duke filluar nga 50 euro, kurse vetura me çmim fillestar prej 1.000 euro. Informata shtesë për ankandin mund të gjeni në këtë Link.StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...