Shitje e madhe e veturave në ankandin publik të DAP

Drejtoria e të ardhurave publike (DAP), më 15 nëntor organizon ankand publik për shitje të shumë lëndëve të konfiskuara nga borxhlinjtë e tatimeve. Në këtë ankand mes tjerash ofrohet tokë në Shën Nikollë për 55.000 euro, disa depo në Komunën Çashkë për rreth 95.000 euro, vetura Mercedes dhe Fiat Punto me çmim fillestar për 1.100 respektivisht 1.150 euro dhe lloje tjera të veturave me çmime ekstra të ulëta.

Shqyrtim të plotë të lëndëve që do të shiten mund ti shihni këtu.

Më shumë detaje për kushtet pjesëmarrëse në ankand, si dhe listën detale për lëndët për shitje mund ti gjeni këtu.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...