Shkolla ”fillon” më 4 shtator

Ministria e Arsimit dhe Shkencës e informon opinionin se viti shkollor 2017/2018 do të fillojë m  4 shtator.

 

“Të gjithë nxënësve, mësuesve dhe profesorëve u dëshirojmë suksese në vitin e ardhshëm”, thonë nga Ministria.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...©