Shokon gazetarja maqeedonase: Qëllimi i huliganëve ishte vrasja e Ziadin Selës

“Unë me të vërtetë në ato momente kam menduar se nga këtu nuk do të dalë e gjallë. Njerëzit të cilët kanë hyrë në konferencën për shtyp e dinin mirë se ku shkonin dhe kënd duhej ta vrisnin. Qëllimi i tyre ishte Zijadin Sela. Më shumë se 2 orë nuk ka pasur polic. Atje kishte njerëz që kishin ardhur për gjak. Ishte turp që askush nuk u përpoq për të parandaluar atë. Ne u lamë të vetëm. Asnjë person të sigurimit e as nga policia, nuk kishte asnjë … Kishte vetëm rrahës. Kishte njerëz me probleme psiqike. E enjtja e përgjakshme duhet të ketë rezolutë, njerëzit që erdhën për të vrarë duhet të dënohen “, tha Mrdja.

StrugaLajm
Loading…


loading…