Shpejtësia në internet: Maqedonia e vendin e 18-të në botë

Sipas ‘speedtest.net’, Maqedonia ndodhet në vendin e 18-të sipas shpejtësisë së internetit në telefonin celular.

Këto të dhëna janë për muajin maj të këtij viti ndërsa këtu përfshihen mbi 170 vende në botë.

Para Maqedonisë nga vendet e rajonit, në vendin e 7-të ndodhet Bullgaria, Kroacia në vendin e 11-të ndërsa Shqipëria ndodhet në vendin e 14-të.StrugaLajm

Pas Maqedonisë ndodhet Serbia në vendin e 28-të, Mali i Zi në vendin e 33, Sllovenia në vendin 38, Greqia 39 dhe Kosova në vendin e 58-të.

In : Aktuale

Loading...
loading...