“Shpresa” e Veleshtës kujton Bekim Vincën

Sot Ansambli yne në dy vjetorin e ndarjes nga jeta përkujton kryetarin e ndjerë Bekim Vinca, veprimtar dhe aktivist i pashoq, si dhe kontribues i palodhur për Ansamblin dhe gjithë Veleshtën.
I përjetshëm qoftë kujtimi i Tij!

Me respekt nga kryetari i Ansamblit “Shpresa”Blini Kica , kryesia dhe familja !StrugaLajm
Loading…


loading…