Shqipja e “Komunales” në Strugë, ngjan me gjuhën maqedonase!

Ndërmarrja Komunale e Strugës ka njoftuar në faqen zyrtare në fb punën që bën për pastrimin e qytetit dhe shumë mirë bën, por aty ku ka gabuar kjo kompani është gjuha shqipe e cila është shkruar me gabime të theksuara dhe më shumë ngjan me gjuhën maqedonase.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...