Shqiptari fiton kampionatin e pokerit në Amerikë!

Shqiptari Toni Sinishtaj ka fituar në kampionatin e sivjetmë të pokerit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.   “Kjo ishte një fushë e vështirë drejt, poshtë, shtrirje, por kam marrë kartat e duhura, pak me fat pak, pak pafat. Në fund të ditës ka ndodhur ashtu siç kam menduar dhe kam dashur unë të ndodhë dhe kam dalë në krye”, ka thënë ai, citon lajmenews.al.  Sinishtaj erdhi në tryezën e fundit në pozitën e dytë pas Dan Colman. Dora më e rëndësishme e ditës finale u zhvillua në mes të këtyre dy lojtarëve gjatë aksionit katër duar. 

Toni Sinishtaj pas fitores

Sinishtaj kishte kundërshtar shumë të fortë, por ai me aftësitë e tij fitoi një garë mjaft të fuqishme, ku kanë marr pjesë shumë lojtarë të fortë nga e gjithë bota. Në bazë të tabelës së mëposhtme, mësohet se ai i ka fituar 661.283 dollarë.StrugaLajm

 

In : Aktuale

Loading...
loading...