Shqiptari humb jetën në Zvicër

Një shqiptar ka humbur jetën aksidentalisht në Zvicër.

Bëhet fjalë për Selmon Kastratin, nga fshati Lebushë të komunës së Deçanit.

Lajmin për vdekjen e tij e kanë dhënë familjarët

përmes rrjeteve sociale.StrugaLajm

I riu kishte jetuar dhe punuar në Zvicër, përcjell
Loading…


loading…