Shqiptari ndërton bager me motor të Golf 2 (VIDEO)

Qani Lutfiu nga Presheva është shqiptari nga Presheva që njihet për prodhimet e tij të veçanta.

Ai përveq që ka ndërtuar një helikopter me duart e veta në kushte shtëpie, gjithashtu ka arritur ta punoj edhe një bager i cili punon me motor të makinës “Golf 2”

Bageri është funksional dhe Qaniu tha se më heret, ky bager ka pasur probleme të shumta, ndërsa vetëm ai ka mundur që ta ndreq.

Mirëpo tash pasi që i ka vënë motorrin e makinës “Golf”, mund të rregullohet edhe nga mjeshtër tjerë.StrugaLajm

Bageri është 1600 kubik, ndërsa më heret kishte 900, ndërsa shpënzimet nuk i ka të mëdha.StrugaLajm

Bageri ka më shumë fuqi pasi që i është ndërruar motorri dhe se në të ka pjesë edhe të traktorit.

Përveq helikopterit e bagerit, Qaniu ka punuar edhe shumë makina e gjesende tjera, duke i kombinuar dhe duke i bërë ato funksionale.

Qaniu me këtë profesion merret që 35 vite./presheva.com

In : Aktuale

Loading...
loading...