Shqiptari ngjitet në majën më të lartë në Evropë- Elbrus (VIDEO)

Tetovari Muhamet Alil është ngitur në majën më të lartë në Evropë – Elbrus.  Ngjitja u bë me 9.7.2017 në ora 8.00 koha ruse.

Siç rëfehet tetovari Alili për TetovaSot, ngjitja u bë me vështirësi të kohëpaskohshme me oksigjen dhe tempertaturë deri në -23 dhe me erë deri më 50km/h

Alili është edhe anëtarë i Alpine Guides Tetovë që siç thotë ai nuk do të ndalet do të vazhdojë me alpinizimin dhe do të ngjitetet edhe në maja tjera të larta.StrugaLajm


Loading...
loading...