Shtiu me armë në Strugë,paditet 52 vjeçari

Policia e Strugës ka ngritur kallëzim penal kundër A.B (52) nga Shkupi për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprave penale “shkaktim i rrezikut të përgjithshëm” dhe “prodhim, posedim dhe tregtim pa leje me armë apo lëndë plasëse”. Më datë 25.02.2022, në një hotel në rrugën “Partizanska” në Strugë, ka qëlluar disa plumba nga një armë zjarri që e posedonte pa leje, njofton MPB.StrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...