Shuhet zjarri në deponinë e Strugës!

Pas intervenimit disa orësh të kompanisë A-Trans nga Veleshta, zjarri në deponinë e qytetit tashmë është shuar. “Falenderojmë publikisht kompaninë dhe drejtuesit e saj, pasi në mënyrë vullnetare, pa kurrfarë kompensimi material dhe financiar, ka punuar me orë të tëra për ti ardhur në ndihmë Komunës së Strugës dhe qytetarëve të saj.
Të shpresojmë se raste të tilla të mos na përsëriten më dhe ky të jetë i fundit” thuhet nga Komuna e Strugës.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…