Si mund te jete “HISTORIK”, projekti që filloi ne vitin 2012, kurse ne vitin 2023 promovohet si “investim i madh”??!!

Shkruan: Fejzi Hajdari

Korridori 8, kurrë, ama kurrën e kurrës, gjithcka mund te jete ama “historik” asnjeherë.

Gjithkush qe mendon se eshte “historik”, ose eshte SuperNaiv ose don me perfitu politikisht. Si mund te jete “historik” projekti i cili filloi ne vitin 2012, kurse ne vitin 2023 shpallet “historik”!!! Ndoshta historik mund te jete per ata, qe e kane promovuar dhe shpresojne edhe mund ta plackisin nga ky projekte, sikurse edhe nga shume projekte tjera.

Zaten, tek ne, në projekte vidhet ne menyre te sofistikuar, pikerisht atehere kur projekti i filluar deshton, e me pastaj fillojne “Anekse” mbi “Anektset” dhe shume mundesi tjera per korrupsion galopant dhe mallvaerzime financiare…StrugaLajm

Ju lutem mos u tallni me intelegjencen e shqiptareve! Nese si te tille doni ta shisni, i keni ata ithtaret e verber partiakë…, atyre mund t’ai shisni edhe si te tille por edhe me teper se kaq. Tek ata pine uje!
Loading…


loading…