Siljanovska dhe Jakimovski e kundërshtojnë Osmanin për Srebrenicën

Kandidati i Frontit Europian, Bujar Osmani në debatin e sotëm është kundërshtuar ashpër nga Gordana Siljanovska e VMRO- DPMNE dhe kandidati nga GROM-i, Stevçe Jakomovski.

Siljanovska: Për Srebrenicën, … procedurë duhet të respektoni.

Osmani: Ju a jeni kundër?

Siljanovska: Ja shikone stilin tuaj, dhe ju do të bëheni president?StrugaLajm

Osmani: ka kohë që po kërkoj debat me Siljanovskën. Për t’i prezantuar dy opsionet. Izolimin, dhe integrimin.

Pas këtyre komenteve ka pasuar debati në lidhje me qëndrimin e kryediplomatit shqiptar Bujar Osmani dhe vendimin që Maqedonia e Veriut të konsporizojë Rezulotën në OKB për Srebrenicën.

In : Aktuale

Loading...
loading...