S’ka vendim për vitin e ri shkollor, shtyhet mbledhja KSI-MASH

Mbledhja që duhej të mbahej sot mes Komisionit për Sëmundje Infektive dhe grupit të punës nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës në lidhje me përcaktimin e protokolleve për vazhdimin e mësimit nga 1 shtatori duke u bazuar në të gjitha modelet, është shtyrë për nesër, njoftoi u.d drejtori i Qendrës për Shëndet Publik si dhe anëtari i Komisionit për Sëmundje Infektive, Aleksandar Stojanov.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...