Skandaloze, tetovari rreh nënën dhe motrën

Më datë 07.08.2018 në ora 17 e 30 minuta, në Stacionin policor Tetovë, M.B. (54) dhe vajza e sajë A.B. (25) nga Tetova, kanë denoncuar dhunë familjare, të kryer nga biri-vllau i tyre K.B. Nga Tetova.

Të njëjtën ditë ka ardhur deri të një zënkë verbale mes M.B. dhe K.B. për shakak se K.B ka kërkuar para prej tyre, ku i ka fyer dhe poshtruarnënën dhe motrën e tij. Të njëjtën ditë rreth orës 17 e 30 minuta, ai ka filluar zënkën edhe me motrën tjetër A.B. duke i kërkuar para, dhe pasi që nuk i kanë dhënë, ka filluar ti sulmoj fizikisht motrën dhe nënën e tij.

Janë duke u marur të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të këtij rasti.StrugaLajm
Loading…


loading…