Skenare të reja për dhunë në Maqedoni?(Foto)

Këtyre ditëve kanë vazhduar paralajmërime për mundësinë e përsëritjes së dhunës në Kuvend, por tani kundër Qeverisë së re. Këtë paralajmërim e jep edhe opinionisti Bobi Ilievski i cili përmes facebook ka alarmuar se këtyre ditëve pritet episod i ri i serialit për shpëtimin e N.G, që nënkupton Nikolla Gruevskin. Por se çka pritet të ndodhë dhe se a do të përsëritet dhuna e 27 prillit, këtë nuk e sqaron Ilievski.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...